SERVICII IN DOMENIUL PARCHETULUI

Raschetat Parchet

Raschetarea parchetului este un proces anevoios prin care multi dintre noi trecem. Uneori parchetul are nevoie de asta. Deobicei parchetul se rascheteaza la montare sau dupa ce ajunge valurit. Raschetarea parchetului este procesul prin care se inlatura straturi micrometrice din lemn cu ajutorul unei masini speciale pentru netezirea suprafetei acestuia. Straturile de lemn pe care masina de raschetat le ia sunt mici, deobicei nici macar 1 mm intreg nu este luat din parchet iar parchetul poate fi raschetat de multe ori.

Utilajele noastre sunt facute sa nu faca praf, acestea avand saci de calitate in care se acumuleaza praful generat in urma procesului de raschetare insa nu ne bazam doar pe aceasta caci praful tot timpul gaseste o cale de a se face vizibil asa ca folosim aspiratoare industriale dupa lucru pentru a-l inlatura. Deasemenea, inainte de lacuire, parchetul trebuie sa fie fara nicio urma de praf. Orice particula de praf lasata pe parchet este capabila sa provoace multe daune estetice ceea ce ar cere o alta raschetare.

Montaj parchet

Montajul parchetului triplustratificat poate fi flotant sau lipit. Noi montăm cu grijă parchetul nefacand risipă de materiale. Parchetul stratificat este din lemn si la fel ca și cel masiv trebuie să respecte aceleași reguli.

Montajul parchetului masiv implica o procedura mai ampla si mai elaborata fata de montajul altor tipuri de parchet si necesita in totalitate utilaje si scule dedicate parchetului.

Primul pas inspre montajul parchetului consta in pregatirea substratului – suprafata pe care se va monta parchetul. Aceasta inseamna curatarea foarte amanunintita a sapei si amorsarea acesteia.

Alegerea tipului de lipire influenteaza alegerea adezivului. Parchetul care se lipeste pe polistiren (flotant) nu va avea nevoie de acelasi adeziv ca parchetul lipit pe substrat. Alegerea adezivului este destul de importanta deoarece adezivul are si rol protectiv impotriva umezelii.

Servicii gratuite:

Consulanta in alegerea produselor

Masurarea umiditatii sapei, din aer si masurarea planeitatii sapei

Asigurarea transportului parchetului si materialelor

Pentru clientii nostri, oferim serviciile mentionate langa. Consultanta in alegerea produselor si toate informatiile necesare pentru client vor fi comunicate in showroom, la telefon sau la locul in care se va lucra. Masurarea sapei si umiditatii din aer sunt oferite obligatoriu fiecarui client alaturi de explicatii iar transportul marfii se realizeaza cu masina de lucru a firmei.

Serviciile gratuite se acorda doar clientilor care cumpara din magazinul nostru!